Το ελληνικό κρέας είναι το κεντρικό θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σε συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου με στόχο την ανάδειξη της σημερινής κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική αγορά κρέατος, την παρουσίαση των προβλημάτων αλλά και την προοπτική ανάπτυξης και βελτίωσης που έχει ο κλάδος.
Θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης έκθεσης MEAT DAYS, την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου από τις 17.00 έως και τις 19.00 στο συνεδριακό χώρο της αίθουσας 2.
Ο τίτλος της είναι «Ελληνικό κρέας: Από την παραγωγή και τη μεταποίηση στη λιανική πώληση. Η πορεία του, η δυναμική του κλάδου και οι προοπτικές εξέλιξης της ελληνικής αγοράς κρέατος»και θα χωριστεί σε τρεις ενότητες:
Το α’ μέρος έχει θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού κρέατος, Προτάσεις και προβληματισμοί», στο β’ μέρος θα παρουσιαστεί η ενότητα «Επίσημος έλεγχος στο κρεοπωλείο και τη μαζική εστίαση» και τέλος στο γ΄μέρος θα γίνει αναφορά στις κοπές κρέατος και θα γίνουν δύο θεματικές παρουσιάσεις για το ελληνικό αρνί και την γαλοπούλα.
Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, Ανδρέας Γεωργούδης, Νίκος Κασαλιάς, Αντώνης Παπαδάκης, Βασίλης Παρίσης, Νικόλαος Κατερέλος, Νικόλαος Ντάνος, Ευδοκία Κρυσταλλίδου και Αθανάσιος Γιαμουστάρης.
Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.
O.MIND CREATIVES
Λεωφόρος Συγγρού 187,
171 21 Νέα Σμύρνη
Tel 210 90 100 40
Fax 210 90 100 41