2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2021
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2015 >ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

dairy_2015.jpg

Η απόλυτα εξειδικευμένη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία, η οποία έλειπε από τη χώρα μας και παρουσιάζει τεχνολογίες, μηχανήματα και γραμμές παραγωγής για τη βιομηχανία του γάλακτος και της τυροκομίας. Επίσης εστιάζει και στον πρωτογενή τομέα της γαλακτοπαραγωγής με αρμεκτικά και κτηνοτροφικά συστήματα για τον οργανωμένο και σύγχρονο κτηνοτρόφο. Τέλος δεκάδες Έλληνες παραγωγοί τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στον τομέα της χονδρικής.


frozen_2015.jpg
Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην έκθεση αποτελεί ο τομέας των κατεψυγμένων προϊόντων. Σε αυτό τον τομέα παρουσιάζονται έμποροι καιπαραγωγοί κατεψυγμένων τροφίμων, μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανικής ψύξης καθώς και λύσεις υπηρεσιών και εξοπλισμών για food logistics και συνεργάτες διανομής τροφίμων.

 

 

 

EFODIASTIKI_LOGO.jpgΣτην Αίθουσα 4 του εκθεσιακού κέντρου θα πραγματοποιείται παράλληλα η 5η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics”.Μία πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία παρουσιάζει λύσεις σε εξοπλισμό αποθήκης και τεχνολογιών για την οργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Επίσης πλήθος εκθετών παρέχουν υπηρεσίες logistics, αποθήκευσης και μεταφορών.Η οργάνωση των αποθεμάτων των επιχειρήσεων και το μεταφορικό έργο αποτελεί βασικό παράγοντα σωστής λειτουργίας των εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων και όχι μόνο.