2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2021
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2015 >ΜΕΑΤ & GRILL
MEAT & GRILL TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

55.jpg


Ελάτε στην 4η διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS 2015 στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Β14 C13 / Hall 3, για να δείτε το νέο concept καταστήματος MEAT & GRILL, που θα αποτελέσει τη νέα τάση των σύγχρονων κρεοπωλείων και όχι μόνο. Παρακολουθήστε ζωντανά τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων κρέατος – διάθεσης από το κρεοπωλείο & λιανική πώληση– ψησίματος εντός του καταστήματος στη ζεστή γωνιά – εστίαση και service εντός του καταστήματος. Δείτε επίσης πώς στήνεται ένα τέτοιο μαγαζί, τι εξοπλισμό χρειάζεται και πώς αδειοδοτείται.

Το περίπτερο Β14 C13 / Hall 3 θα περιλαμβάνει τους παρακάτω χώρους:Παρασκευαστήριο

Δείτε μηχανήματα και εξοπλισμούς εργαστηρίου που θα μπορείτε να παράγετε οποιοδήποτε προϊόν με βάση το κρέας. Κιμαδομηχανή, ζυμωτήριο, γεμιστική λουκάνικων, σνιτσελομηχανή, καπνιστήριο, βιομηχανική ψύξη κλπ.

Χώρος λιανικής

Σύγχρονες βιτρίνες παρουσίασης & συντήρησης προιόντων, ζυγιστικές & ταμειακές, ράφια για προβολή μη ψυχόμενων προιόντων & παραδοσιακών τροφίμων.

Ζεστή γωνιά

Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τις ανάγκες ψητοπωλείου. Grill, φούρνος, πλατό, εξαερισμός, κοτοπουλιέρα κλπ

Εστίαση

Σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο με τραπεζάκια για το service των εκλεκτών πελατών του καταστήματος που θα θέλουν να γευματίσουν και να δοκιμάσουν τα προιόντα που παράγει το κατάστημα.

Μίνι παρουσιάσεις & ημερίδα για την αδειοδότηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου που θα διαρκέσει η έκθεση θα γίνονται μίνι παρουσιάσεις από ειδικούς του χώρου, που θα δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για το concept αυτό και να δουν βήμα βημα την αδειοδότηση τέτοιων καταστημάτων. Επίσης την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 από τις 12.00 έως και τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hall 3 ημερίδα – ανοικτή συζήτηση με θέμα « Οι απαιτήσεις αδειοδότησης του σύγχρονου κρεοπωλείου – παρασκευαστηρίου – ζεστής γωνιάς» κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για τους επαγγελματίες καθώς και οι προκλήσεις και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στην έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής τους. Την ημερίδα διοργανώνει το περιοδικό MEAT PLACE σε συνεργασία με τους φορείς του κλάδου.

Το σύγχρονο κατάστημα του αύριο, δείτε το σήμερα στη MEAT DAYS 2015, 7-9 Νοεμβρίου.