«Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος – κρεατοσκευασμάτων -γαλακτοκομικών» είναι το θέμα της ημερίδας, που θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ στο πλαίσιο της 4ης MEAT DAYS, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από τις 14.00 έως και τις 16.00 στην αίθουσα συνεδρίων του Hall 3 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
14:00- 14:20
Προσέλευση- Εγγραφές
14:20- 14:30
Χαιρετισμός Διονύση Γρηγορόπουλου, προέδρου Βιομηχανιών ψύχους& Logistics
Χαιρετισμός Θανάση Βακάλη, προέδρου συνεταιρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ
Χαιρετισμός Ιωάννη Σμαρνάκη, προέδρου ΠΕΤΕΤ
14:30-14:50
Εφαρμογή του ελαιόλαδου στο τηγάνισμα και την επεξεργασία των κρεατοσκευασμάτων
Θεόδωρος Καλλίτσης, Κτηνίατρος Phd,MSc.
Διευθυντής προϊοντικής ανάπτυξης, HELLENIC CATERING
14:50- 15:10
Towards the perfect packaging identification / Έως την πιστοποίηση της βέλτιστης συσκευασίας
Δημήτρης Παντελάτος, Γενικός Διευθυντής Zetes Hellas
15:10- 15:30
Συσκευασία σε συνθήκες τροποποιημένης ατμόσφαιρας Εφαρμογές στο κρέας και τα προϊόντα του
Νικόλαος Σολωμάκος, Επικ. Καθηγητής - Κτηνιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
15:30- 15:50
Παραδοσιακά αλλαντικά από τη Ελληνική αυτόχθονη φυλή του μαύρου χοίρου
Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μηχ. Μηχανικός,C.E.O. Stremmenos Ham Producer
15:50- 16:10
Η εφαρμογή της επεξεργασίας υψηλής πίεσης στη βιομηχανία γάλακτος
Θωμάς Ζαφειριάδης, MSc Τεχν.Τροφίμων-Κτηνίατρος
16:10- 16:30
Στρογγυλό τραπέζι-Ερωτήσεις
Συντονίστρια: Μαρίνα Πούλιου, Γεν. Γραμματέας της ΠΕΤΕΤ
Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα
O.MIND CREATIVES
Λεωφόρος Συγγρού 187,
171 21 Νέα Σμύρνη
Tel 210 90 100 40
Fax 210 90 100 41