2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2021
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2015 >ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ
Οι όροι συμμετοχής του 3ου διαγωνισμού δημιουργίας πρωτότυπων κρεατοσκευασμάτων (βιτρίνας)

OROI_XRISEIS.jpg

 


Οι δημιουργικοί κρεοπώλες, που έχουν κέφι, μεράκι, ιδέες και ξέρουν να εντυπωσιάζουν με τα κρεατοσκευάσματά τους αξίζει να πάρουν μέρος στον 3ο διαγωνισμό δημιουργίας πρωτότυπων κρεατοσκευασμάτων MEATROPOLIS, ο οποίος θα βρίσκεται σε εξέλιξη όλο το τριήμερο που θα διαρκέσει η έκθεση MEAT DAYS.

Ο ανοικτός διαγωνισμός διοργανώνεται από το περιοδικό MEAT PLACE και την εταιρεία PROVIL. Οι κρεοπώλες που θα αναδειχθούν θα λάβουν τιμητικό έπαινο και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το κρεοπωλείο και τις δημιουργίες τους στο περιοδικό MEAT PLACE. Όλα αυτά θα συμβάλλουν στο να κάνουν σε πανελλαδικό επίπεδο γνωστή την επιχείρησή τους και είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ενισχύσουν και να ανανεώσουν το καταναλωτικό κοινό τους.

Η διαδικασία είναι απλή: Οι κρεοπώλες βάζουν τη δημιουργική φαντασία και το μεράκι τους και ετοιμάζουν 1 κρεατοσκευάσμα, το οποίο στη συνέχεια φέρνουν στο χώρο της έκθεσης και εκτίθεται σε ειδική βιτρίνα-ψυγείο στο περίπτερο της PROVIL (C2 DI, Hall 3) για τρεις μέρες, καθ’ όλη, δηλαδή, τη διάρκεια της MEAT DAYS.

 

 

Κριτήρια αξιολόγησης

Η κριτική επιτροπή και οι επισκέπτες της έκθεσης καλούνται να ψηφίσουν το καλύτερο με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

- Δημιουργικότητας & φαντασία

- Βαθμός δυσκολίας συνταγής

- Μεριδοποίηση – Φιλετάρισμα

- Παρουσίαση της εφαρμογής στο δίσκο

- Οικονομική διαχείριση κρέατος

Η ψήφος της κριτικής επιτροπής θα έχει συντελεστή βαρύτητας 70% και η ψήφος του κοινού 30%

Ο διαγωνισμός διαρκεί όλο το τριήμερο της έκθεσης και η κλήρωση – ανακοίνωση των νικητών θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία PROVIL στο τηλ. 210 6657680.