2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2021
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
O.MIND CREATIVES:

Η O.MIND CREATIVES μετράει 15 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων & συνεδριακών events, της έκδοσης κλαδικών εντύπων και του σχεδιασμού έντυπης & ψηφιακής διαφήμισης.

Με “open minded” προσέγγιση απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που διανοίγονται για την ελληνική επιχειρηματικότητα, η O.MIND CREATIVES εισέρχεται στη νέα δεκαετία με ένα εξελικτικό και συγκροτημένο σχεδιασμό των εκθέσεων MEAT & GRILL DAYS, DAIRY EXPO και FROZEN FOOD, οι οποίες με τον νέο προσδιοριστικό υπέρτιτλο MDF expo –από τα αρχικά των 3 αγορών Meat/Dairy/Frozen- θα επανεκκινήσουν δυναμικά στις 2-4 Οκτωβρίου 2021 την εκθεσιακή αγορά στη βιομηχανία τροφίμων και το εμπόριο. Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η 7η διοργάνωση των τριών εκθέσεων θα αποτελέσει τον σημαντικό «συνδετικό κρίκο» μεταξύ της αγοράς, των πελατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του κρέατος & των προϊόντων του, της μαζικής εστίασης, της γαλακτοκομίας & τυροκομίας, των κατεψυγμένων τροφίμων και των food logistics. Με ένα επιτελείο έμπειρων στελεχών και καταξιωμένων συνεργατών, η O.MIND CREATIVES με εξωστρεφή προσανατολισμό εγγυάται την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των τριών εκθεσιακών brands, που λειτουργώντας συνδυαστικά, στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τα εμπορικά οφέλη μέσα από την προβολή και στήριξη του πρωτογενούς τομέα & της μεταποίησης και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

H O.MIND CREATIVES έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις όπως η διοργάνωση των διεθνών εκθέσεων «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» και «CARGO TRUCK & VAN EXPO» καθώς και των πολύ-συνεδρίων LOGI.C που αποτελούν σημείο συνάντησης και ανταλλαγής γνώσης της βιομηχανίας τροφίμου και του εμπορίου με το επιστημονικό πεδίο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ως εκδοτική εταιρεία, η O.MIND CREATIVES κυκλοφορεί τα κλαδικά – επαγγελματικά περιοδικά MEAT PLACE, GRILL MAGAZINE, DAIRY NEWS και SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, παρέχει διαδικτυακή ενημέρωση μέσω 4 websites υψηλής επισκεψιμότητας, αποστέλλει ενημερωτικά newsletters με δυναμικό περιεχόμενο σε εβδομαδιαία βάση και διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό social media accounts.

Όλα τα παραπάνω συνοπτικά στοιχεία δραστηριοποίησης της O.MIND CREATIVES την τοποθετούν στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων, βάσει της πρόσφατης κλαδικής μελέτης της ICAP.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.omind.gr.

 


MEAT PLACE :

Το MEAT PLACE, είναι το 45νθήμερο περιοδικό της αγοράς κρέατος, πουλερικών και σκευασμάτων. Εκδίδεται σε 7.000 αντίτυπα και σε 8 τεύχη το χρόνο, με έκδοση κάθε 45 ημέρες. Το MEAT PLACE με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών: αποτελεί ανεξάρτητο, ουσιαστικό και χρήσιμο σύμβουλο για όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται στην αλυσίδα του κρέατος -  παρακολουθεί, καταγράφει και αναλύει τα δεδομένα του κλάδου, μελετά και αναδεικνύει τις μεταβολές, τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς - καταγράφει και ενημερώνει τους αναγνώστες του για όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις στη βιομηχανία κρέατος - τηρεί αναλυτική ενημέρωση για τις νομοθετικές αλλαγές προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες επικοινωνίας και επιχειρηματικής προβολής - είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων των επιμέρους κλάδων επαγγελματιών που εργάζονται στον τομέα του κρέατος.

 

Logo-Grill-1.jpg

GRILL MAGAZINE:

Το GRILL MAGAZINE είναι τo 2μηνιαίο περιοδικό για τη μαζική εστίαση, τη γαστρονομία και το γρήγορο ποιοτικό φαγητό. Εκδίδεται σε 6 τεύχη το έτος και αποστέλλεται σε 7.500 επιχειρήσεις πανελλαδικά. Casual Dinning -Burger House - Fast Casual Food - Κεµπαπτζίδικα – Wine bars - Street Food – Γυράδικα – Εστιατόρια και πολλά άλλα νέα concept επιχειρήσεων γρήγορου φαγητού, που έχουν κατακλείσει την ελληνική αγορά εστίασης αποτελούν το βασικό κοινό των αναγνωστών του Grill magazine.  Δημοσιεύονται σε αυτό όλες οι πληροφορίες για σημαντικά θέματα του κλάδου, ειδήσεις, παρουσιάσεις καταστημάτων, καινοτομίες, νέες τεχνολογίες, έρευνες αγοράς, νέες τάσεις και συνταγές από τους καλύτερους του είδους. Φέρνει σε επαφή πελάτες και προμηθευτές – αναγνώστες και διαφημιζόμενους με τη δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της μαζικής εστίασης. Το περιοδικό Grill magazine αποστέλλεται σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στη μαζική εστίαση, τη γαστρονομία και το γρήγορο φαγητό.

 

Τα περιοδικά MEAT PLACE και GRILL MAGAZINE της O.MIND CREATIVES αποτελούν τους βασικούς υποστηρικτές και συνδιοργανωτές της έκθεσης για το κρέας και τη μαζική εστίαση ΜΕΑΤ & GRILL DAYS.