2-3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
2021
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ >B2B MEETINGS

Η επιτυχημένη πλατφόρμα συντονισμού και οργάνωσης εμπορικών συναντήσεων που έχει εφαρμόσει η O.MIND CREATIVES σε άλλες εκθέσεις της, θα προσαρμοστεί και στις ανάγκες της φετινής διοργάνωσης, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα στους συμμετέχοντες και επισκέπτες, ενδυναμώνοντας τους εμπορικούς δεσμούς με την ελληνικά και διεθνή αγορά.

 

Όσες εταιρείες δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, αυτομάτως θα κατηγοριοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν και θα εντάσσονται σε μια data base που θα μπορεί εύκολα ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να βρει τις κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν και θα ήθελε να επισκεφθεί στην έκθεση. Δύο μήνες πριν από την έναρξη της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα τους καλεί μέσω της πλατφόρμας αυτής να οργανώσουν τις συναντήσεις τους με τους εκθέτες.

 

Κατά την παραλαβή των περιπτέρων, θα δίνεται στους εκθέτες και το πρόγραμμα των δικών τους ραντεβού Β2Β. Με αυτή τη μέθοδο οι περισσότερες συναντήσεις θα είναι προγραμματισμένες, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες να διαχειριστούν αποδοτικά τον χρόνο τους και να αξιολογήσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού που θα έχουν οριστεί από πριν.