7-8-9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2020
 • Facebook
 • Youtube
 • 7η ΕΚΘΕΣΗ MEAT & GRILL DAYS (7-9 Νοεμβρίου 2020)
  Η σταθερά αναπτυσόμενη αγορά της βιομηχανίας του κρέατος αποτελεί τον βασικό τομέα της έκθεσης

   

  Η MEAT & GRILL DAYS καθιερωμένη πλέον και ισχυρή έκθεση στον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του, εμπλουτίζεται σημαντικά με νέες κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων ώστε να είναι πιο πλήρης για τον επαγγελματία του κρέατος και της μαζικής εστίασης. Το κρέας και τα προϊόντα του, από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης, παρουσιάζεται σε μία εξειδικευμένη έκθεση με χαρακτήρα, επαγγελματικό προφίλ και μεγάλη πληρότητα σε εκθέτες και εκθέματα. Το ραντεβού της αγοράς MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, και η φετινή 7η διοργάνωση θα είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

   

  Το σημαντικό αυτό ραντεβού των επαγγελματιών του κρέατος, ήδη από την προηγούμενη διοργάνωση του 2018, φιλοξενεί και τον δυναμικό τομέα της μαζικής εστίασης που επικεντρώνεται στο κρέας και το grill και φιλοδοξεί να γίνει το πιο πετυχημένο εμπορικό event όπως ζητήθηκε από την αγορά. Πολύτιμοι συνεργάτες για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι τα περιοδικά GRILL magazine και MEAT PLACE καθώς και οι ιστοσελίδες www.grillmagazine.gr και www.meatplace.gr.

   

  Με γνώμονα τη δική σας επιτυχία και συμβολή στον δυναμικό κλάδο του κρέατος και της μαζικής εστίασης, προχωράμε στην 7η διοργάνωση της έκθεσης, η οποία στοχεύουμε να είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη των τελευταίων ετών, ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη και εκθέτη, με πλήθος συμφωνιών και επαφών με ουσία.

   

   

 •  

   

   

  Η διοργάνωση της 7ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” (τέρμα Αττικής Οδού). Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν, αποκτούν αίγλη και υψηλά standard με τις δυνατότητες που προσφέρει το εκθεσιακό κέντρο για εκθέτες και επισκέπτες.


  Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως:

   

  - Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου παροχές προς εκθέτες και επισκέπτες.

  - Εύκολη και άμεση πρόσβαση για επισκέπτες εκτός Αθήνας και εξωτερικού, με δυνατότητα αυθημερόν επίσκεψης στο εκθεσιακό λόγω ελάχιστης απόστασης από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

  - Σύνδεση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, προαστιακός, λεωφορεία για τους επισκέπτες του λεκανοπεδίου Αττικής.- Άνετο δωρεάν parking.


  Εικόνα_ΑΜΕ_1.png

   

  Πληροφορίες εκθεσιακού: www.metropolitanexpo.gr

   

   

   

  Ώρες λειτουργίας της έκθεσης

   

  ΣάββατοΚυριακήΔευτέρα
  7 Νοεμβρίου 20208 Νοεμβρίου 20209 Νοεμβρίου 2020
  10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00