7-8-9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2020
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2018 >ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΤΕΤ
Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS για τα αλλαντικά και τα κρεατοσκευάσματα

 

 

imerida-petet.jpg

 

 

Η δραστήρια Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS σεμινάριο με τίτλο: «Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων».

 

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 από τις 14.00-17.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hall 2, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό workshop, που θα περιλαμβάνει εισηγήσεις, επιδείξεις και ερωταπαντήσεις καθώς και επικοινωνία - διάλογο με τους συμμετέχοντες.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι ομιλίες και τα θέματα εισηγήσεων έχουν ως εξής:

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με θέμα:

«Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων»

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

14:00- 14:30

Προσέλευση- Εγγραφές

 

14:30-15:00

Ελευθερία Ευδαίμων, Τεχνολόγος Τροφίμων

«Λύσεις για καθαρή ετικέτα - Αύξηση ασφάλειας & φρεσκότητας σε σκευάσματα από κόκκινο κρέας-πουλερικά ή ψάρι»

 

15:00- 15:30

Ιωάννης Παπαησαϊου, Τεχνολόγος Τροφίμων

«Οργανοληπτικά ελαττώματα αλλαντικών θερμικής επεξεργασίας και αλλαντικών ωρίμανσης – αίτια»

 

15:30- 16:00

Μαργαρίτα Τσάκωνα, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων

«Επισήμανση - Αλλεργιογόνα σε αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα»

 

16:00- 16:30

Ιωάννης Γιαβάσης, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

«Αλλαντικά χωρίς νιτρικά»

 

16:30- 17:00

Τσιτούρης Χαρίλαος, Χημικός MSc

«Παρουσίαση ερευνητικού έργου e-PLATON»

 

Συντονιστής: Μιλένα Μαργέλη, μέλος Διοίκησης ΠΕΤΕΤ

 

 

Επίσης στο πλαίσιο της παράλληλης έκθεσης DAIRY EXPO η ΠΕΤΕΤ θα πραγματοποιήσει το  Σάββατο 10/11/2018 , 14.00-18.00 επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων».