10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2016 >ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 5ης MEAT DAYS 2016

Untitled-2.jpg

 

Παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χαρακτηρίζονται από μεγάλη συμμετοχή οι πολλές και ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, που υλοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT DAYS.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

 

11.00 – 15.00 / Χώρος εκδηλώσεων / Hall 2

5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας

Αξιολόγηση, βράβευση και ανάδειξη των προϊόντων των Ελλήνων παραγωγών.

Συνδιοργάνωση: o.mind creatives – ΣΕΒΕΚ - ΣΠΑΚΒΕ

 


14.00 - 18.00 / Συνεδριακός χώρος / Hall 2

Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ

«Κρέας - γαλακτοκομικά, από την θεωρία στην πράξη»

Παρουσίαση των θεμάτων: Ζυμώμενα προϊόντα από ονόγαλα, πρακτικές & τεχνολογίες για την ασφάλεια και ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων, οργανοληπτική ποιότητα του κρέατος και παράγοντες που την επηρεάζουν, Escherichia coli Ο157:Η7: Σημασία στην ασφάλεια του κρέατος και των προϊόντων του, η εφαρμογή της επεξεργασίας υψηλής πίεσης σε κρεατοσκευάσματα και ιχθυοσκευάσματα, σύγχρονες εξελίξεις στην παραγωγή παστεριωμένων αλλαντικών καθαρής ετικέτας, χωρίς τη χρήση συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών και αντιοξειδωτικών ουσιών.

Διοργάνωση: ΠΕΤΕΤ



17.00 – 20.00 / Χώρος εκδηλώσεων / Hall 2

Διαγωνισμός κρεοπωλών Black Box

Ο διαγωνισμός - που έχει ως στόχο και σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελματιών του κλάδου – περιλαμβάνει, εκ μέρους κάθε διαγωνιζόμενου, την επιτόπου παρασκευή και παρουσίαση ενός κρεατοσκευάσματος, που μπορεί να είναι πρόταση για κυρίως γεύμα ή ιδέες για BBQ, με υλικά που θα του δοθούν από την επιτροπή και θα βρίσκονται κλειστά σε ένα μαύρο κουτί (Black Box).

Συνδιοργάνωση: Περιοδικό MEAT PLACE - ProvilBovillage

 

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου



10.00 – 13.00 / Συνεδριακός χώρος / Hall 2

Διοικητικό Συμβούλιο και θεματική παρουσίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ

Θέμα παρουσίασης: «Πρόγραμμα πιστοποίησης ΕΠΑνΕΚ της ΠΟΚΚ για τους υπαλλήλους των κρεοπωλείων – μελών της σε συνάρτηση με τα πιστοποιημένα κρεοπωλεία».

Ανάλυση του προγράμματος από τους αρμόδιους φορείς που ανέλαβαν τη μελέτη και σύνταξη του φακέλου.

Διοργάνωση: ΠΟΚΚ

 

 

13.00 – 15.00 / Χώρος εκδηλώσεων / Hall 2

Δημιουργία πρωτότυπων παρασκευασμάτων και παρουσίαση πρότυπης βιτρίνας γαλλικού κρεοπωλείου από τον βραβευμένο Γάλλο εκπαιδευτή – κρεοπώλη Luc Perez, επίτιμο καλεσμένο της Bovillage.

«Η αξία και η δυναμική των παρασκευασμάτων στο κρεοπωλείο του μέλλοντος»

Διοργάνωση: Bovillage

 

Βράβευση των νικητών του διαγωνισμού κρεοπωλών Black Box

Διοργάνωση: Περιοδικό MEAT PLACE - Provil – Bovillage

 

 

13.00 – 15.00 / Συνεδριακός χώρος / Hall 2


Ημερίδα της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής

«Το κρέας και τα προϊόντα του: Από την εκτροφή…στην κατανάλωση.

Ευζωία ζώων - ασφάλεια τροφίμων - επίσημος έλεγχος - ζωικά υποπροϊόντα».

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Αττικής – Περιοδικό MEAT PLACE



15.00 – 17.00 / Συνεδριακός χώρος / Hall 2

Σεμινάριο HO.RE.CA

Η Manager’s Office παρουσιάζει ένα εφαρμοσμένο σεμινάριο  Sales & Marketing για την ενδεδειγμένη ανάπτυξη στο HO.RE.CA

με τίτλο «Ανάπτυξη Πωλήσεων & Μάρκετινγκ σε HO.RE.CA».

Θα παρουσιαστούν οι τρόποι πωλήσεων & marketing για την προσέγγιση Hotel - Restaurant – Cafeteria, οι διαδικασίες, τα marketing tools, το απαιτούμενο προσωπικό, οι τεχνικές πωλήσεων και το αποτέλεσμα που μπορείτε να επιφέρετε αν κινηθείτε οργανωμένα.

Διοργάνωση: Manager’s Office

 

17.00 – 19.00 / Συνεδριακός χώρος / Hall 2


Ημερίδα του περιοδικού MEAT PLACE

«Ελληνικό κρέας: Από την παραγωγή και τη μεταποίηση στη λιανική πώληση. Η πορεία του, η δυναμική του κλάδου και οι προοπτικές εξέλιξης της ελληνικής αγοράς κρέατος»

Α’ μέρος «Το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού κρέατος, Προτάσεις και προβληματισμοί»

Β’ μέρος «Επίσημος έλεγχος στο κρεοπωλείο και τη μαζική εστίαση»

Γ’ μέρος «Κοπές κρέατος και θεματικές παρουσιάσεις για το ελληνικό αρνί και τη γαλοπούλα»

Διοργάνωση: Περιοδικό MEAT PLACE


Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με σημαντικούς και καταξιωμένους εισηγητές καθώς και με την υποστήριξη φορέων του κλάδου καθώς και κορυφαίων εταιρειών παραγωγής προϊόντων κρέατος.

Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.