10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2016 >ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΤΕΤ
Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ για το κρέας και τα γαλακτοκομικά στη MEAT DAYS

LOGO PETET.jpg

 


«Κρέας - γαλακτοκομικά, από τη θεωρία στην πράξη» είναι ο τίτλος της ημερίδας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ενωση Τεχνολόγων Τροφίμων στην έκθεση MEAT DAYS. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, από τις 14.00 έως και τις 18.00, στο συνεδριακό χώρο του Hall 2, του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:





14:00- 14:20 Προσέλευση- Εγγραφές

Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΤΕΤ Ιωάννη Σμαρνάκη

14:30-14:50 Δρ.Ευσταθία Τσάκαλη, Τεχνολόγος Τροφίμων, συνεργάτης Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Τ.Ε.Ι Αθήνας

«Ανάπτυξη ζυμώμενων προϊόντων από ονόγάλα»

14:50- 15:10 Κατερίνα Ματθαιοπούλου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας Ήπειρος Α.Ε.Β.Ε.

«Πρακτικές & τεχνολογία...το ποδήλατο για την ασφάλεια και ποιότητα των τυροκομικών προϊόντων»

15:10- 15:30 Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

«Οργανοληπτική ποιότητα του κρέατος και παράγοντες που την επηρεάζουν»

15:30- 15:50 Νικόλαος Σολωμάκος, Επ. Καθηγητής - Κτηνιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Escherichia coli Ο157:Η7. Σημασία στην ασφάλεια του κρέατος και των προϊόντων του»

15:50- 16:10 Θωμάς Ζαφειριάδης, MSc Τεχν.Τροφίμων - Κτηνίατρος,Δ/ντης ESTIA LAB IKE

«Η εφαρμογή της επεξεργασίας υψηλής πίεσης σε κρεατοσκευάσματα και ιχθυοσκευάσματα»

16:10-16:30 Ιωάννης Γιαβάσης, Επ.Καθηγητής ,τμ.Τεχνολογίας Τροφίμων, T.E.I. Θεσσαλίας

«Σύγχρονες εξελίξεις στην παραγωγή παστεριωμένων αλλαντικών καθαρής ετικέτας, χωρίς τη χρήση συνθετικών συντηρητικών, χρωστικών και αντιοξειδωτικών ουσιών»

16:30-7:00 Στρογγυλό τραπέζι-Ερωτήσεις

Συντονίστρια: Μαρίνα Πούλιου, Γεν. Γραμματέας της ΠΕΤΕΤ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό