10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2016 >5η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
5η ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

organoliptiki_16.jpg


Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στην 5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος θα έχουν από τις
22 Αυγούστου οι Έλληνες παραγωγοί, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην αξιολόγηση με σκοπό να κοινοποιήσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό και να διακριθούν.

Η καθιερωμένη Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας θα διεξαχθεί στη 5η MEAT DAYS το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, από τις 11.00 έως και τις 15.00 στο χώρο εκδηλώσεων του Hall 2. Στόχος για την 5η διοργάνωση είναι να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση των αξιολογητών και η όλη διαδικασία να διαπιστευτεί και να πιστοποιηθεί, ώστε σε όλα τα σημεία της διαδικασίας να υπάρχει και αποδεδειγμένα το αδιάβλητο.

Η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος, η οποία αποτέλεσε μία πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης με τη συμβολή των επαγγελματικών ενώσεων ΣΕΒΕΚ & ΣΠΑΚΒΕ έχει προσφέρει πολλά οφέλη στους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος και αφορούν τόσο τις διακρίσεις που έχουν λάβει ήδη από τις προηγούμενες διοργανώσεις, όσο και τις επισημάνσεις που τους έχουν κάνει οι αξιολογητές για τη βελτίωση των προϊόντων τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία καλέστε στο 210 9010040.



Δείτε εδώ το ενημερωτικό έντυπο της αξιολόγησης

Δείτε εδώ τις κατηγορίες προϊόντων που μπορούν να ενταχθουν

Βρείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής


Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις βραβευμένες εταιρείες που συμμετείχαν στις προηγούμενες αξιολογήσεις των ετών 2015, 2014, 2013 και 2012