10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2015 >ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΠΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
Εκδήλωση της Provil για την ορθολογική διαχείριση του κρέατος

ANOIGMA.jpg

 

Η Provil καλεί όλους τους επαγγελματίες κρέατος στην έκθεση MEAT DAYS 2015, από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Την Κυριακή, στις 12.30 μ.μ., οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο χώρο των εκδηλώσεων την παρουσίαση με θέμα:

 

«Η ορθολογική διαχείριση του κρέατος & τα οικονομικά οφέλη», που θα διαρθρωθεί στις εξής ενότητες:

1η Κοπή και διαχείριση κρέατος, από τον Meilleur Ouvrier de France, Eric Leboeuf

2η Παρουσίαση παρασκευασμάτων, από τον chef της Provil, Φώτη Πλατέλλα και από τον Artisan boucher, Eric Leboeuf

3η Τα οικονομικά οφέλη, από τον τεχνολόγο τροφίμων της Provil, Γιώργο Βογιάννου.




Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Interbev και του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος Bovillage.

Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό του κλάδου κρέατος MEAT PLACE.

Παράλληλα, για τρίτη συνεχή χρονιά λαμβάνει χώρα ο 3ος Διαγωνισμός Βιτρίνας στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο Meatropolis, stand C2 – D1 / Hall 3.

Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 2310 795730 (Provil Θεσσαλονίκης), 210 6657680 (Provil Αθήνας)

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την πρόσκληση