10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2015 >ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΤΕΤ
Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος- κρεατοσκευασμάτων-γαλακτοκομικών

HMERIDA PETETTTT.jpg

 




«Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος – κρεατοσκευασμάτων -γαλακτοκομικών» είναι το θέμα της ημερίδας, που θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ στο πλαίσιο της 4ης MEAT DAYS, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, από τις 14.00 έως και τις 16.00 στην αίθουσα συνεδρίων του Hall 3 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.










Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

 

14:00- 14:20

Προσέλευση- Εγγραφές

 

14:20- 14:30

Χαιρετισμός Διονύση Γρηγορόπουλου, προέδρου Βιομηχανιών ψύχους& Logistics

Χαιρετισμός Θανάση Βακάλη, προέδρου συνεταιρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ

Χαιρετισμός Ιωάννη Σμαρνάκη, προέδρου ΠΕΤΕΤ

 

14:30-14:50

Εφαρμογή του ελαιόλαδου στο τηγάνισμα και την επεξεργασία των κρεατοσκευασμάτων

Θεόδωρος Καλλίτσης, Κτηνίατρος Phd,MSc.

Διευθυντής προϊοντικής ανάπτυξης, HELLENIC CATERING

 

14:50- 15:10

Towards the perfect packaging identification / Έως την πιστοποίηση της βέλτιστης συσκευασίας

Δημήτρης Παντελάτος, Γενικός Διευθυντής  Zetes Hellas

 

15:10- 15:30

Συσκευασία σε συνθήκες τροποποιημένης ατμόσφαιρας Εφαρμογές στο κρέας και τα προϊόντα του

Νικόλαος Σολωμάκος, Επικ. Καθηγητής - Κτηνιατρικής Σχολής  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

15:30- 15:50

Παραδοσιακά αλλαντικά από τη Ελληνική αυτόχθονη φυλή του μαύρου χοίρου

Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μηχ. Μηχανικός,C.E.O. Stremmenos Ham Producer

 

15:50- 16:10

Η εφαρμογή της επεξεργασίας υψηλής πίεσης στη βιομηχανία γάλακτος

Θωμάς Ζαφειριάδης, MSc Τεχν.Τροφίμων-Κτηνίατρος


16:10- 16:30

Στρογγυλό τραπέζι-Ερωτήσεις

Συντονίστρια: Μαρίνα Πούλιου, Γεν. Γραμματέας της ΠΕΤΕΤ

 

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα