10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2015 >ΗΜΕΡΙΔΑ MEAT PLACE
Ημερίδα για την αδειοδότηση κρεοπωλείου – παρασκευαστηρίου – ζεστής γωνιάς

HMERIDA PETET.jpg

Το περιοδικό ΜΕΑΤ PLACE θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της 4ης έκθεσης MEAT DAYS μια “ζωντανή” διαδραστική εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους κρεοπώλες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και θα έχει στο επίκεντρό της όλες τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για τους επαγγελματίες καθώς και τις προκλήσεις και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στην έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής τους.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τις προοπτικές ανάπτυξης που έχουν τα σύγχρονα κρεοπωλεία, τα οποία βάσει της νέας νομοθεσίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να συνυπάρξουν “κάτω από την ίδια στέγη” με ένα παρασκευαστήριο και μια «ζεστή γωνιά».

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο Hall 3 και ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, της Γενικής Διεύθυνσης Υγιεινής, του ΕΦΕΤ, της ΠΟΚΚ και της μαζικής εστίασης.



Το ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να θέσει ερωτήματα στους ομιλητές μετατρέποντας την εκδήλωση σε μια μεγάλη ανοικτή συζήτηση, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ


«Οι απαιτήσεις αδειοδότησης του σύγχρονου κρεοπωλείου –παρασκευαστηρίου – ζεστής γωνιάς»

Αίθουσα συνεδρίων / Hall 3

Συντονιστής ημερίδας: Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος Τροφίμων, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ

 

12.00 - 12.10:

Αδειοδότηση παρασκευαστηρίων στα κρεοπωλεία. Όροι αδειοδότησης, εξοπλισμός, παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Ηλίας Οικονομίδης, Διευθυντής Κτηνιατρικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

 

12.10 – 12.20:

Υγειονομική νομοθεσία- Απαιτήσεις  κρεοπωλείων

Αντώνιος Παπαδάκης, Υγιεινολόγος M.Sc.,  – Επόπτης Δημόσιας Υγείας   Περιφέρειας Κρήτης, Αντιπρόεδρος ΔΣ Πανελλήνιας

Ένωσης   Εποπτών Δημόσιας Υγείας

12.20 – 12.30:

Επισήμανση κρέατος, παρασκευασμάτων και προϊόντων κρέατος: νέα δεδομένα

Νικόλαος Ντάνος, Κτηνίατρος M.Sc., Διεύθυνση Αξιολόγησης &  Εγκρίσεων, Κ.Υ. Ε.Φ.Ε.Τ.

12.30 – 12.40:

Γρήγορο ναι, πρόχειρο όχι. Παρουσίαση της γρήγορης εστίασης

Νίκη Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου  Καταστημάτων Εστίασης –   Διασκέδασης / ΠΑΣΚΕΔΙ

12.40 – 12.50:

Χτίζοντας το κρεοπωλείο του 21ου αιώνα.

Σταύρος Πέρρος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ

12.50 – 13.00:

Η εξέλιξη του παραδοσιακού κρεοπωλείου - Σύγκριση με τους  ευρωπαίους συναδέλφους μας.

Λευτέρης Ντουράκης, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ

13.00 - 13.10:

Ο σφυγμός της ΠΟΚΚ και των μελών της σε ημέρες κρίσης

Παναγιώτης Κατοίκος, Κτηνίατρος, M.Sc., εκδότης της Κτηνιατρικής Νομοθεσίας, επιστημονικός σύμβουλος της ΠΟΚΚ

13.10 – 14.00:

Ερωτήσεις - Ανοικτή συζήτηση - Συμπεράσματα

 

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα