10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ >2014 >2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
2ος διαγωνισμός δημιουργίας πρωτότυπων κρεατοσκευασμάτων



2os kreatoskeyasmatvn.jpg


Για άλλη μια χρονιά οι παραδοσιακοί κρεοπώλες έκαναν το θαύμα τους!

Με μοναδικές και ευφάνταστες δημιουργίες συμμετείχαν 33 κρεοπώλες στο 2ο διαγωνισμό πρωτότυπου κρεατοσκευάσματος που διοργανώθηκε από το περιοδικό MEAT PLACE και την εταιρεία PROVIL στο πλαίσιο της 3ης έκθεσης MEAT DAYS.

Οι δημιουργίες τους παρουσιάστηκαν στο κοινό, το οποίο ψήφισε με κριτήρια τη δημιουργική απεικόνιση, την παρουσίαση και την αγοραστική δύναμη.

Τα κρεατοσκευάσματα, τα οποία εκτέθηκαν καθ΄ όλο το τριήμερο που διήρκησε η έκθεση ήταν ανώνυμα και αριθμημένα και οι επισκέπτες επέλεγαν αυτό που θεωρούσαν καλύτερο οπτικά.

Βάσει της ψηφοφορίας του κοινού οι μεγάλοι νικητές του 2ου διαγωνισμού είναι οι εξής:

ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Μαυρομμάτης Ιωάννης / Κολωνός
Με το κρεατοσκεύασμα Ν. 24
Έλαβε 165 ψήφους

ΑΡΓΥΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Νταβέλη Μαρία / Μελίσσια
Με το κρεατοσκεύασμα Ν. 16
Έλαβε 143 ψήφους

ΧΑΛΚΙΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Μουλκιώτης Παναγιώτης /Μάνδρα Αττικής
Με το κρεατοσκεύασμα Ν. 4
Έλαβε 96 ψήφους

Αναδείχθηκαν επίσης από την κριτική επιτροπή του περιοδικού MEAT PLACE και της εταιρείας PROVIL και κέρδισαν έπαινο οι εξής:

1) Διακρίθηκαν για τη δημιουργικότητα τους

Χατζηλιάδης Αναστάσιος με το Ν. 13 / Π. Φώκαια
Σερέτης Ελευθέριος με το Ν. 10 / Α. Πατήσια
Μαυρομάτης Ιωάννης με το Ν. 23 / Κολωνός
Αντωνίου Χρυσοβαλάντης με το Ν. 9 / Νάουσα

2) Διακρίθηκαν για την παρουσίαση τους

Γαργάλας Δημήτρης με το Ν. 1 / Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης
Καμπούρη Αθανασία με το Ν. 12 / Σέρρες
Μαρτάκης Ιωάννης με το Ν. 20 / Μελίσσια
Καφρίτσας Αθανάσιος με το Ν. 18 / Ν. Πεντέλη

3) Διακρίθηκαν για την αγοραστική τους δύναμη

Μιχαλιτσιάνου Ελευθερία με το Ν.6 / Α. Μαρίνα
Σαραγούδας Κωνσταντίνος με το Ν.7 / Ραφήνα
Κρεοπωλείο Παραβατός με το Ν. 8 / Χώρα Νάξου
Ρούσσης Κρεατοκοπείο με το Ν. 4 / Χαλάνδρι - Καπανδρίτι
Βενιζέλου Αικατερίνη  με το Ν. 11 / Μαρκόπουλο

«Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο κ. Χρήστος Βογιάννου σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας του στην έκθεση αλλά και την πραγματοποίηση των 2 διαγωνισμών σε συνεργασία με το περιοδικό MEAT PLACE δήλωσε τα εξής:
Δυο σπουδαίες πρωτοβουλίες που αποτέλεσαν σημαντικό πόλο έλξης των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και των επισκεπτών ήταν οι 2 διαγωνισμοί που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της MEAT DAYS. Στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ένα ενδιαφέρον που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Η Provil άλλωστε διαδραμάτισε πολύ ουσιαστικό ρόλο από την έμπνευση της όλης ιδέας μέχρι τη δημιουργία αλλά και την άψογη οργάνωση της όλης ενέργειας. Τα στελέχη της εταιρείας και εγώ ξεχωριστά θα θέλαμε να συγχαρούμε για μια ακόμα φορά όλους τους συμμετέχοντες και των δύο διαγωνιστικών ενεργειών για τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή τους».