10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2018
  • Facebook
  • Youtube
ΑΡΧΙΚΗ >ΕΚΘΕΤΕΣ >B2B ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη φετινή διοργάνωση θα προστεθεί άλλη μια καινοτομία από τη διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της συμμετοχής των εκθετών.


Η επιτυχημένη πλατφόρμα συντονισμού και οργάνωσης εμπορικών συναντήσεων που έχει χρησιμοποιήσει η o.mind Creatives σε άλλες εκθέσεις της κατά το έτος 2017 θα προσαρμοστεί και στις ανάγκες της MEAT & GRILL DAYS 2018, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα η έκθεση για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.


Όσες εταιρείες δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, αυτομάτως θα κατηγοριοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαθέτουν και θα εντάσσονται σε μια data base που θα μπορεί εύκολα ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης να βρει τις κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν και θα ήθελε να επισκεφθεί στην έκθεση.


Δύο μήνες πριν την έναρξη της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρεία θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα τους καλεί μέσω της πλατφόρμας αυτής να οργανώσουν τις συναντήσεις τους με τους εκθέτες. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης θα έχει οριστεί το τελικό πλάνο των συναντήσεων που επιθυμεί ο κάθε επισκέπτης και θα ενημερωθεί ο εκάστοτε εκθέτης για τις συναντήσεις που θα δεχθεί στο περίπτερό του ή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο Β2Β με την προεργασία που θα έχει κάνει ο οργανωτής για λογαριασμό του.Με αυτό τον τρόπο ένα σημαντικό μέρος των συναντήσεων είναι προγραμματισμένες και παρέχει τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες να διαχειριστούν τον χρόνο τους και να αξιολογήσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού που θα οριστούν από πριν.

 

Σε συνεργασια με: Διμερή Επιμελητήρια - Πρεσβείες - Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. - Δίκτυα Εμπόρων Εξωτερικού.

 

 

b2b-meetings.jpg